Pijnlijk verlies voor Real Noorderwijk dat volgende week naar leider Ougrée trekt en de week daarna een bekertopper speel tegen Futsal Antwerpen.

 Real Noorderwijk   - United ’76 Schoten  2  -  4

Verlies tegen het kneusje van de reeks

 
Eén week voor de uitwedstrijd in en tegen leider Ougrée mocht er niets mislopen. Hekkensluiter Schoten (nul punten) mocht geen enkel probleem opleveren. Troonbeeckx was ondanks een gebroken teen van de partij, verloren zoon Azzimani was er voor het eerste in competitie bij maar voor Khalid en Wagemans is het nog minstens een weekje wachten. Uitblinker van vorige week Niels Caers zorgde snel voor de 1 – 0 (zijn vierde op twee matchen) en even later scoorde Bomboi de 2 – 0. Geen tien minuten bezig en het leek een makkie. Er waren nog wel wat kansen maar de goesting om te winnen was snel over. De bezoekers mochten net voor de pauze tegenscoren via Amajoud, meteen ook ruststand. (2 – 1). Na de pauze ging het van kwaad naar erger. Via Bali kwam Schoten zowaar op 2 – 2 en nog trok Noorderwijk niet ten aanval. Integendeel, Dimaj bracht tot ieders verbazing de bezoekers op 2 – 3. Geen snelheid maar vooral geen bezieling bij de Berkemussen en om de onmogelijk gewaande nederlaag nog te voorkomen werd een vliegende keeper het veld op gestuurd met als gevolg nog een doelpunt tegen. 2 – 4, een schande, niet meer en niet minder. Als er volgende week in Ougrée met die ingesteldheid wordt gespeeld, dat mag een afstraffing verwacht worden.
 
Real Noorderwijk speelde met:  Witvrouwen, Van De Auwera, Caers, Bomboi, Plompen, Troonbeeckx, Hermans, De Kok, Van Den Eynde en Azzimani.